Aion S: Chinezul care vine să facă concurenţă modelelor Tesla!

GAC Motors și-a anunțat intenția de a concura cu modelele Tesla dezvăluind noul său electromobil numit Aion S, la Salonul Auto de la Guangzhou 2018.
Planificat să fie lansat în China anul viitor, Aion S este un sedan electric care a fost conceput pentru a oferi clienţilor săi performanţele Tesla la un preţ rezonabil.

Oficialii GAC Motors declară că modelul Aion S are un coeficient aerodinamic de 0.24, fiind foarte apropiat de cel al modelului Tesla 3 care este de 0.23.

Pe lângă exteriorul aerodinamic, Aion S se laudă cu un design contemporan, lumini cu tehnologia LED în faţă şi spate, oferind printre opţiunile sale chiar şi un acoperiş solar.
Performanţele chinezului rămân deocamdată necunoscute, însă oficialii confirmă că autonomia electromobilului va depăşi cifra de 500 kilometri.

În timp ce scepticii se indoiesc de capacităţile chinezilor de a face o concurenţă reală modelelor Tesla, chinezii îşi apără ambiţiile declarând că ‘’ în trecut toţi erau la fel de sceptici şi în privinţa producătorilor Toyota, Hyundai şi Honda, însă nu mai sânt în prezent ’’.
0
466
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!