Alfa Romeo 8C Competizione are un design actual şi în ziua de azi, în ciuda faptului că a fost lansată cu mai mult de 10 ani în urmă!

Modelul italian Alfa Romeo 8C Competizione a fost proiectat încă în anul 2003, după care a fost prezentat la salonul auto de la Paris în 2006 şi lansat oficial în producţie în 2007.
Maşina a fost produsă în versiuni coupe şi roadster, într-o cantitate de 1000 de unităţi. Motorul este unul proiectat de Ferrari cu o capacitate de 4,7 litri V8, care dezvoltă 450 Cp şi 471 Nm de cuplu şi turează până la 7,000 rpm.

Alfa Romeo 8C Competizione dispunea şi de renumitul sistem Trans Axle care presupune amplasarea cutiei de viteze pe axa din spate, pentru a obţine o repartizare a greutăţii pe axe cât mai uniforme.
La interior scaunele din piele naturală tapisate manual şi elementele din aluminiu cu fibră de carbon nu te lăsau să uiţi de faptul că te afli în interiorul unui rival al modelelor Porsche 911, Ferrari F430 sau Maserati Coupe de atunci.
Pentru mai multe detalii şi un video cu această maşină în mişcare vă invit să priviţi filmuleţul de mai jos al utilizatorului Youtube ‘’Harrys Garage’’.
0
3,247
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!