BMW Seria 2 Gran Coupe surprinsă în toiul testărilor!

Prototipurile noului model BMW Seria 2 Gran Coupe au fost surprinse în cadrul testărilor de iarnă.
Seria 2 Gran Coupe se va situa între Seria 1 și sedanul Seria 3 în ceea ce privește dimensiunile, cu spaţiul pentru pasagerii din spate fiind mai generos decât al hatchback-ului, datorită unui ampatament puţin mai mare.

Această creştere a dimensiunilor este rezultat al platformei numită UKL pe care va fi bazată noua Seria 2 Gran Coupe. Această platformă presupune o tracţiune pe axa din faţă, fiind împărţită cu următoarea generaţie Seria 1, SUV-ul BMW X1 şi MINI Countryman.

Designul exterior Seria 2 Gran Coupe va avea o parte frontală similară cu modelul Seria 1, în timp ce designul posterior se aşteaptă să împrumute elemente de design al noului Seria 3.
Motorizările se aşteaptă să înceapă de la benzinarul de 1.5 litri în trei cilindri cu 138 CP, urmat de două propulsoare pe penzină de 2.0 litri cu o putere cuprinsă între 148 CP şi 248 CP.

De asemenea se aşteaptă şi motoare pe diesel 2.0 litri, cu 220 CP în cea mai puternică modificaţie. Noul BMW Seria 2 Gran Coupe urmează să fie lansat în 2020 şi va veni să facă concurenţă modelelor Mercedes-Benz CLA şi Audi A3 Sedan.
0
2,338
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!