BMW dezvăluie imagini cu modelul M8 Coupe: Un Gran Turismo cu motor de peste 600 CP şi tracţiune integrală M xDrive!

În anul 2017 BMW a prezentat conceptul BMW M8 GTE, un model proiectat şi gândit pentru curse de anduranţă.
Cu câteva luni mai târziu dermanii au prezentat versiunea de producţie Seria 8 Coupe, după care recent a fost dezvăluită şi Seria 8 Cabrio. Recent producătorul bavarez a publicat o serie de imagini făcute presupus, în timpul testărilor finale la circuitul Estoril, în Portugalia.

Noul M8 promite să fie un coupe extrem de agil, cu setări ale suspensiei inspirate din conceptul M8 GTE. Motorul este un benzinar V8 de 4.4 litri twin-turbo care dezvoltă o putere maximă de ‘’peste 600 CP’’.
Cuplul maxim dezvoltat nu a fost anunţat deocamdată, însă putem presupune să fie de 750 Nm, similar cu cel al modelelor M5 şi M5 Competition. Toţi cei peste 600 de CP sunt gestionaţi de o cutie de viteze automată în 8 trepte M Steptronic cu Drivelogic şi un sistem de tracţiune integrală M xDrive.

Sistemul de frânare va fi oferit în standard cu discuri de diametru de 395 mm pe faţă şi 385 mm în spate respectiv. Opţional clienţii vor avea posibilitatea de a comanda discuri M din carbon-ceramic cu un diametru de 400 mm pe faţă.
Sistemul de tracţiune integrală are mai multe reigimuri de gestionare, în dependenţă de preferinţele şoferului, fiind capabil să transmită mai multă tracţiune la axa din spate, în regimurile Sport selectate.

Noul BMW M8 este planificat să ajungă pe piaţă în 2019. De asemenea, inginerii și designerii BMW lucrează deja la versiuni M8 Cabrio și M8 Gran Coupe.
0
1,653
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!