Detalii oficiale: BMW Seria 8 Cabrio a fost dezvăluită în toată frumuseţea!

După cinci luni de la lansarea modelului Coupe Seria 8, BMW a dezvăluit publicului versiunea decapotabilă. Seria 8 Cabrio a păstrat majoritatea elementelor de design al Coupe-ului, însă a mai adăugat puţin în greutate şi eleganţă.
Acoperişul Soft top, asistat electric, poate fi pliat în 15 secunde la o viteză de până la 50 km/h. Decapotabila este disponibilă deocamdată în două variante, prima fiind şi cea mai puternică, vorbim de M850i, cu un motor pe benzină V8 twin-turbo care dezvoltă 523 Cp şi 750 Nm de cuplu.

A doua variantă este un 840d xDrive, care este echipat cu deja cunoscutul motor de 3.0 litri diesel şi 6 cilindri în linie, fiind capabil de 315 CP şi 680 Nm cuplu, transmis prin sistemul de tracţiune integrală xDrive.
La interior decapotabila se laudă cu o izolare fonică demnă de invidiat, cu variante de tapiserie BMW Individual şi sistem audio premial Bowers&Wilkins, disponibil opţional.

BMW Seria 8 Cabrio va fi prezentată publicului larg la salonul auto din Los Angeles, la sfârşitul lunii noiembrie a anului curent.
0
1,641
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!