GALERIE FOTO: Noua generaţie BMW X5 a fost dezvăluită în Moldova

Week-end-ul trecut la Chişinău şi-a făcut debutul oficial noua generaţie BMW X5, în cadrul unui eveniment grandios, cu sute de invitaţi.
Evenimentul a adunat atât cumpărători anteriori ai SAV-ului X5 – iar ei sunt mulţi la număr, întrucât X5 este de mulţi ani cel mai bine vândut model BMW în Moldova –, cât şi admiratori ai mărcii bavareze sau pur şi simplu ai maşinilor premium cu capacităţi sporite.

Designul noul model a evoluat puternic faţă de generaţia precedentă, astfel încât noul BMW X5 va putea fi recunoscut imediat pe stradă, indiferent de unghiul din care este privit. Modelul a devenit mai impunător, cu elemente masive de design, care să-i asigure o prezenţă impozantă pe orice tip de carosabil.
Preţurile noii generaţii X5 în Moldova pornesc de la 58,200 EUR pentru motorizarea xDrive40i, în timp ce dieselul xDrive30d porneşte de la 62,200 EUR. Sunt disponibile şi motoare opulente în puterea pe care o oferă, precum dieselul M50d sau V8-ul benzinar biturbo de 4.4 litri de sub capota versiunii xDrive50i.
Se pare că noul BMW X5 este deja atât de dorit de cumpărătorii autohtoni, încât cam toate exemplarele disponibile pentru livrare în acest an au fost vândute. Aşa că, dacă vreţi să fiţi printre primii proprietari ai unui X5 de generaţie nouă în Moldova, trebuie să vă grăbiţi în showroom-ul BMW Moldova!
0
2,474
GALERIE FOTO (48 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!