Hyundai Nexo curăţă 900 kilograme de aer timp de o lună!

Hyundai, în parteneriat cu Universitatea din Londra au lansat o campanie de purificare a aerului, folosind noul model Hyundai Nexo cu propulsie electrică cu celulă de hidrogen.
În cadrul experimentului care a durat o lună, în urma cărui maşina a parcurs circa 560 kilometri pe drumurile Londrei, cei de la Hyundai afirmă că au reuşit să purifice 900 de kilograme de aer, cantitatea consumată de un adult într-o perioadă de 60 de zile.

Sistemul de filtrare a aerului al modelului NEXO utilizează trei etape de filtrare. În prima etapă, aerul trece printr-un filtru sofisticat, unde 97% din particulele ultrafine, alături de gazele nocive precum dioxidul de sulf și dioxidul de azot sunt filtrate și reținute.
Particulele rămase sunt apoi absorbite pe suprafața umidificatorului în etapa a doua și, în final, aerul ajunge la stratul de difuzie de gaz din interiorul celulei de combustibil.

Acest strat este compus din hârtie din fibră de carbon care permite o filtrare a aerului foarte fină. Aerul eliberat este curăţat la 99,9% şi este eliberat de particule ultra-fine și gaze toxice.
0
512
GALERIE FOTO (25 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!