Lamborghini SC18 Alston: Proiectat de Squadra Corse, într-un exemplar unic!

Echipa de curse Lamborghini Squadra Corse a creat o versiune unicală a modelului Aventador, cu 770 CP și o caroserie din fibră de carbon.
În ciuda faptului că arată şi este de fapt o maşină de curse, modelul SC18 Alston poate fi condus pe drumurile publice absolut legal.

Farurile din faţă au rămas neschimbate de la Aventador, însă luminile din spate sunt similare cu cele ale renumitului Lamborghini Centenario, aripa din spate având designul şi dimensiunile similare cu alt proiect special de la Lamborghini numit Veneno. Schema de culori gri și roșu este cu siguranță preluată de la modelul Sesto Elemento.
Caroseria este alcătuită din fibră de carbon, garda la sol fiind de doar 109 mm. Propulsorul este un V12 natural aspirat, identic cu cel al modelului Aventador SVJ, care dezvoltă 770 CP şi 720 Nm de cuplu.

Oficialii nu au dezvăluit încă cifrele de accelerare 0-100 km/h însă putem presupune să fie similare, sau chiar mai bune decât 2,8 secunde ale lui Aventador SVJ.
Lamborghini SC18 Alston, este un proiect de colaborare dintre Lamborghini şi echipa Squadra Corse, fiind unic în felul său şi în curând va ajunge în colecţia unui norocos pasionat de motoare, al cărui nume este menţinut în secret deocamdată.
0
2,164
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!