Los Angeles 1028: Noul Kia Soul şi versiunea electrică Soul EV!

Kia Soul în cea de-a treia generaţie vine la Los Angeles 2018 cu un design îndrăzneţ şi o versiune electrică.
Exteriorul noului SUV corean a păstrat liniile de design abrupte, caracteristice modelului, în timp ce luminile din faţă înguste şi designul agresiv a barelor de protecţie ne inspiră o ideie de sport. La interior, noul Soul se bucură de un ecran tactil de 10,2 inch alături de sistemul multimedia cu Apple Car Play şi Android Auto integrate.

La fel, ca opţiune modelul oferă un head-up display de 8 inch şi sistemul audio premial Harman Kardon cu o putere de 640 watt, 10 boxe şi un amplificator.
Gama de motoare este alcătuită din două benzinare în patru cilindri, primul fiind aspirat natural de 2,0 litri cu 147 CP şi 178 Nm de cuplu, având la alegere o cutie manuală în 6 trepte sau automată de tip CVT.

Al doilea propulsor este unul turboaspirat de 1,6 litri care dezvoltă 201 CP şi 265 Nm de cuplu, fiind cuplat doar la o cutie robotizată în 7 trepte cu două ambreiaje.
Versiunea electrică Soul EV dispune de un set de baterii litium-ion, răcite cu lichid, cu o capacitate de 64 kWh. Autonomia nu a fost deocamdată anunţată oficial, însă considerând faptul că acelaşi set de baterii este instalat şi în modelul Kia e-Niro, putem presupune noul Soul să aibă o autonomie similară, de aproximativ 480 kilometri.

Motorul electric al noului Kia Soul EV produce o putere echivalentă cu 201 CP şi aproape 400 Nm de cuplu maxim.
0
2,303
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!