Noul Ducati Panigale V4 R. Mai uşor şi mai puternic!

Ducati Panigale V4 R este o versiune pentru curse, mai puternică şi mai uşoară, a modelului standard, Panigale V4.
Pentru a se conforma cerinţelor Campionatului Internaţional Superbike, Ducati a micşorat capacitatea cilindrică până la 998 cc, comparativ cu 1098 cc al versiunii standard, folosind un arbore cotit din oţel forjat. Datorită unor componente ale motorului mai ușoare și a tuburilor de admisie mai largi, versiunea Panigale V4 R este de fapt puțin mai puternică, producând 218 CP, comparativ cu 214 CP în standard.

Noul cadru frontal din aluminiu este proiectat de inginerii Ducati Corse și este completat cu furci reglabile și un amortizor de direcţie de la renumitul producător de suspensii sportive Ohlins. Amortizorul din spate reglabil, la fel este un produs al firmei Ohlins.
Elementele aerodinamice ale caroseriei compuse din fibră de carbon şi designul parbrizului remodelat sunt împrumutate direct de la bolidurile de curse Moto GP şi au scopul să menţină stabilitatea motocicletei la viteze mari şi să reducă la maxim implicarea sistemelor electronice de stabilitate.

Cu toate aceste modificări, motocicleta cântăreşte doar 175 kilograme, iar în configuraţia ‘’Racing Kit’’, care îi mai adaugă şi un eşapament Akrapovic, greutatea ei scade până la 165 kg şi puterea motorului creşte până la 235 CP!
0
2,968
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!