Noul Porsche 911 trece prin etape de teste finale, înainte de lansare!

Porsche 911 în a opta generaţie, se află în etapa finală de teste, înainte de lansare la începutul anului 2019. Prototipurile sunt testate în diferite zone climaterice, pe toate continentele de pe glob.
Ele îndură diferenţe de temperaturi de până la 85 grade celsius şi diferenţe de altitudini de până la 4 kilometri. Sistemele de aer condiţionat şi elementele de tapiserie din interior sunt testate la temperaturi de până la +56 grade Celsius din pusturile orientului mijlociu şi -35 grade Celsius în timpul testărilor din Finlanda.

Scopul companiei Porsche este de a spori fiabilitatea şi de a păstra caracterul unei maşini de performanţă, perfectă pentru condusul de zi cu zi, pentru care este îndrăgit modelul 911 dea lungul anilor.
Maşinile sunt testate rigid prin ambuteiajele din toată lumea, începând cu oraşele din Europa centrală, ajungând în megapolis-urile din China sau India, fiind alimentate cu combustibiluri de calitate rea, pentru a se asigura că motorul va porni fără probleme în orice condiţii de exploatare.

Traseul Nurburgring este, în mod tradițional, o parte importantă în programul riguros de testare pentru Porsche. Motorul, transmisia, frânele și suspensia, sunt testate la viteze mari, în regimuri extreme de exploatare.

Prototipurile la fel sunt testate şi în jurul pistelor din Nardo, în Italia, unde accentul se pune nu numai pe viteza maximă, ci și pe rezistenţa sistemelor de răcire.
Maşinile sunt testate şi într-o cursă de anduranță din pustiul Californiei numit Death Valley în SUA, unde coboară la aproximativ 90 de metri sub nivelul mării, urcând apoi la altitudinile Muntelui Evans din Colorado care ajunge la înălțimi de 4,300 de metri, fiind o provocare pentru sistemul bi-turbo și cel de alimentare cu combustibil.

Până la sfârşitul etapelor de teste, mașinile vor parcurge în total, în jur de trei milioane de kilometri.
0
1,514
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!