Noul Seat Tarraco poziţionat ca cel mai sportiv SUV din segment!

La începutul anului 2019 Seat urmează să lanseze pe piaţa europeană noul său model numit Tarraco.
Acesta va fi poziţionat ca cel mai sportiv SUV din segmentul său, fiind fratele mai mare pentru modelele Ateca şi Arona. Denumirea SUV-ului este inspirată de la oraşul spaniol Tarragona. Volkswagen Group mizează pe modelul Tarraco, sperând să atragă clienţi noi pentru brand-ul Seat, care nu a oferit până acum un SUV de asemenea dimensiuni şi şapte locuri.

Motorizările noului Tarraco vor fi alcătuite din două benzinare şi un motor diesel cu două variante de putere. Versiunile standard vor fi echipate cu motoare pe benzină de 1.5 litri TSI cu 147 CP, tracţiune pe axa din faţă şi cutie manuală în şase trepte.
În cazul versiunilor cu tracţiune integrală, va fi disponibil benzinarul de 2.0 litri TSI cu 187 CP cuplat la o cutie robotizată în 7 trepte cu două ambreiaje. Seat declară o accelerare 0-100km/h de doar 8 secunde şi o viteză maximă de 211 km/h pentru această versiune.

Varianta diesel este prezentată de un propulsor 2.0 litri cu două opţiuni de putere, prima de 147 CP şi a doua de 187 CP. Versiunea de 147 CP va fi disponibilă cu tracţiune pe faţă şi intergrală, în timp ce varianta de 187 CP va fi oferită în standard cu tracţiune integrală şi cutie robotizată în 7 trepte şi două ambreiaje.
După cum aţi observat Seat Tarraco foloseşte aceeaşi platformă MQB-A, ca şi modelul Skoda Kodiaq. El este dotat cu o suspensie de tip McPherson în faţă şi una de tip Multilink pe spate, având printre opţiuni şi amortizoare adaptive.
0
3,189
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!