PiataAuto.md, la salonul de motociclete EICMA de la Milano!

În aceste zile are loc salonul de motociclete de la Milano, considerat pe bună dreptate cel mai important şi mai grandios salon de specialitate din această emisferă a globului. Colegii noştri, Dan Untură şi Mihai Melnic, se află în această dimineaţă la Milano şi îşi aşteaptă intrarea la EICMA 2018!
Ei ne vor transmite din Milano mai multe transmisiuni VIDEO LIVE pe pagina de Facebook PiataAuto.md, iar aici, pe site, vom veni pe parcursul acestor zile şi cu cele mai interesante relatări de la Milano! Odată ce-am intrigat fanii motocicletelor astă primăvară cu primul nostru proiect care a înglobat şi motociclete – BMW Eleganza Grand Tour – vrem să menţinem vie flacăra entuziasmului pentru bolizii pe două roţi pe PiataAuto.md, iar prima noastră experienţă la salonul de motociclete de la Milano va fi cu siguranţă o experienţă intrigantă în acest sens!

Aşadar, dragi pasionaţi de motociclete, fiţi aproape de PiataAuto.md în aceste zile! EICMA 2018 se va vedea aici, cu comentarii şi relatări de la unul din cei mai pricepuţi entuziaşti de motociclete din Moldova, colegul şi camaradul nostru, Dan Untură!
0
537
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!