Porsche Carrera GT: Un exemplar unical modificat de Porsche Classic

Pentru prima dată, Porsche Classic a modificat un Carrera GT a unui proprietar privat. Maşina a fost dezvăluită la licitația de aniversare a 70 de ani Porsche, organizată de RM Sotheby.
Gama de culori în care a fost revopsită, posibil să nu fie pe gustul tuturor, însă cu siguranţă este capabilă să-ţi atragă atenţia.

Nuanţa de vopsea pe acest Carrera GT este una verde metalic, numită ‘’Oak Green’’. Porsche a introdus pentru prima dată această nuanță specială, în anul 1978 ca o culoare simplă (nemetalică), mai târziu însă, la începutul anilor 1990 nuanţa a devenit metalică.

În ciuda faptului că a fost disponibilă pe cele mai recente modele Porsche 911 R și Porsche 911 GT3, continuă să rămână o culoare foarte rară. Din uzină, modelul Carrera GT era disponibil în patru culori: negru, sur, galben şi roşu.
Pentru a se combina cu culoarea verde metallic a caroseriei, jantele au fost vopsite în culoare aurie mat cu elemente cromate, care fac maşina să arate extrem de atrăgător şi neobişnuit. Interiorul are scaune tapisate din piele roşie cu elemente de nuanţe negru şi sur.

Porsche Carrera GT este recunoscut printre cele mai excepţionale supercar-uri produse vreodată, având un motor V10 aspirat natural, care produce 603 CP şi turează până la 8,000 rpm.
0
2,290
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!