Premieră: Noul Range Rover Evoque!

Noul Range Rover Evoque a fost dezvăluit recent pentru publicul larg în Londra. În ciuda faptului că dimensiunile sale nu s-au schimbat comparativ cu modelul precedent, noul Evoque se laudă cu o platormă nouă şi un adaos de 20 mm în spaţiul pentru picioarele pasagerilor din spate.
Portbagajul la fel s-a mărit cu 10% până la 591 litri, iar cu scaunele culcate oferă 1,383 litri. La exterior noul compact premium SUV vine cu trăsături de design care îl apropie de fratele său mai mare, Range Rover Velar.

La interior trăsăturile Velar continuă, cu un ecran central cu funcţia dual-screen care va fi oferit ca opţiune. La fel interiorul noului Evoque se laudă cu elemente produse din materiale ecologice, oficialii declarând că o cantitate de 33 kilograme de plastic şi materiale naturale reciclate au fost folosite la producerea interiorului.
Vorbind despre noua platformă, aceasta este pregătită pentru electrificare, iar Land Rover este mândru să introducă primul său mild-hybrid și primul Evoque electrificat în istorie.

Versiunea viitorului Evoque electrificat va dispune de un sistem hibrid de 48 de volți cu motoare pe benzină şi diesel în patru cilindri disponibile. După aproximativ 12 luni din momentul lansării, Land Rover promite şi o versiune Plug-in hybrid, cu un benzinar turboaspirat, în trei cilindri disponibil.
Noul Evoque promite capacităţi sporite la compartimentul off-road. Sistemul Terrain Response 2 are 6 regimuri de rulare: General, Eco, Sand, Grass-Gravel-Snow, Mud-Ruts şi Auto, ultimul regim capabil să ajusteze automat suspensia şi sistemele electronice ale maşinii, în dependenţă de condiţiile de drum.
O altă opţiune Hi-Tech este sistemul ClearSight Ground View, care utilizează camerele montate în grila radiatorului şi oglinzile laterale pentru a proiecta la ecranul sistemului multimedia, situaţia din faţa maşinii. Camerele sunt acoperite cu un strat hidrofob care le protejează de apă și noroi.
0
2,572
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!