Rivian R1T: Un pick-up electric care accelerează de la 0-100 km/h în 3 secunde!

Compania americană Rivian, a dezvăluit modelul unui pick-up electric numit R1T, înainte de prezentarea oficială la salonul auto din Los Angeles 2018.
Rivian R1T este deja disponibil pentru comandă şi este oferit în diferite versiuni. În varianta de bază utilitara dispune de un set de baterii cu o capacitate de 105 kWh, în timp ce motoarele electrice amplasate la fiecare din cele patru roţi produc o putere totală de 300 kW şi 560 Nm de cuplu.

De asemenea versiunea de bază are o autonomie de circa 370 kilometri şi este capabilă să atingă prima sută în doar 4,9 secunde. În varianta de top, pick-up-ul R1T este echipat cu baterii cu o capacitate de 180 kWh, motoarele electrice având o putere de 562 kW şi un cuplu maxim produs de 1,120 Nm. Accelerează până la prima sută această versiune în doar 3 secunde şi oferă o autonomie de circa 650 kilometri.
La fel utilitara promite să fie foarte capabilă pe off-road, având o distribuţie de greutate pe axe de aproape 50 la 50, şi o gardă la sol impresionantă, de 360 mm. Rivian R1T poate transporta la bord 5 persoane şi până la 800 de kilograme de încărcătură în compartimentul din spate.

Producţia modelului Rivian R1T va avea loc la o fostă uzină Mitsubishi din oraşul Normal,Illinois, în timp ce primele livrări sunt planificate pentru sfârşitul anului 2020.
0
1,452
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!