Să fie oare cea mai grandioasă colecţie de super şi hyper-car-uri din lume?

Membrii echipei Top Gear au vizitat recent o colecţie uimitoare de maşini deţinută de un pasionat de motoare foarte bogat, din Bahrain, care a cerut ca numele să-i rămână în taină.
Colecţia cu o valoare totală de aproximativ 100 de milioane de dolari ascunde astfel de perle a lumii auto precum Porsche 911 GT1 care are un preţ estimativ de 21 milioane de dolari. Alături stă parcat un Mercedes-Benz CLK GTR care la fel este un exemplar extrem de rar şi valoros.

Cât costă numai alinierea celor 5 super-car-uri de la Ferrari, începând cu legendarul 288 GTO finisând cu actualul Ferrari La Ferrari. Modelul Toyota 2000 GT care a fost proiectat în colaborare cu Yamaha, este unul extrem de rar şi foarte căutat de colecţionarii pasionaţi de maşinile nipone.
Toate aceste exemplare sânt doar cele mai rare şi exclusiviste din mulţimea de Porsche, Lamborghini, McLaren şi multe altele ascunse sub acoperişul acestui garaj al visurilor.

Cum reuşeşte stăpânul să le conducă pe toate vă întrebaţi probil? Fericitul mai are în apropiere şi o pistă de curse, care o arendează periodic pentru a conduce una din capodoperele pe patru roţi din colecţia sa.
0
2,743
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!