Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Skoda testează tehnologii noi: O dronă zburătoare lucrează din greu, la depozitul uzinei Skoda din Mlada Boleslav, Cehia!

14 Noiembrie 2018 - 13:30
Ion Pantea
Skoda, în colaborare cu specialiştii cehi de la Robodrone au lansat o serie de teste cu o dronă zburătoare echipată cu tehnologia LIDAR (light detection and ranging) capabilă să depisteze şi să numere locurile libere la depozitul uzinei Skoda, Mlada Boleslav din Cehia.
Drona e capabilă să zboare cu o viteză de 20 km/h şi are o capacitate de încărcare de până la 5 kilograme. Sensorii LIDAR sunt capabili să capteze circa 300,000 de imagini pe secundă şi folosesc o hartă 3D pentru navigare.

Drona detectează și numără containerele cu echipament, utilizând un sistem de algoritmi speciali, care au fost concepuţi special pentru Skoda.
Testările au început încă în luna mai a anului curent, drona reuşind să se încadreze perfect în procesul de producţie a uzinei Skoda. În următoarea fază de testări drona va primi o staţiune de încărcare proprie, la care va fi capabilă să zboare autonom.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter