Suzuki Vitara Tango, ediţie specială, la preţ de promoţie, în Moldova

Câteva zeci de SUV-uri, botezate în stil sud-american – Vitara Tango – îşi aşteaptă cumpărătorii în aceste zile în showroom-ul Suzuki Moldova, la un preţ special.
Ediţia Suzuki Vitara Tango vine într-o singură combinaţie de motorizare şi tracţiune posibilă, cu un set predefinit de dotări. Astfel, sub capota lui Vitara Tango e montat motorul aspirat natural, pe benzină, de 1.6 litri, cuplat la o cutie automată cu 6 rapoarte şi tracţiune faţă. Ediţia a fost dezvoltată pe baza versiunii incipiente de dotări GL, disponibilă anterior în Moldova doar cu cutie de viteze manuală.

În lista de echipamente incluse în ediţia Tango se regăsesc dotări precum sistemul de climatizare, jantele de aliaj uşor de 16 ţoli, toate patru geamuri acţionate electric, sistem audio cu USB şi Bluetooth, volan multifuncţional, precum şi dotări de siguranţă ca sistemul ESC şi 7 airbag-uri la bord.
Preţul ediţiei speciale Suzuki Vitara Tango e de 13,800 euro în cazul vopselei standard şi 14,150 euro în cazul celor metalizate.
3
5,244
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!