(VIDEO) Test de iarnă: 4x4 cu pneuri de vară vs 4x2 cu pneuri de iarnă!

Băieţii de la Tyre Reviews au venit cu un filmuleţ exterm de actual, considerând timpul pe care îl avem afară.
Ei au hotărât să compare într-o serie de teste, o maşină cu tracţiune integrală echipată cu pneuri de vară şi alta cu tracţiune pe faţă însă cu pneuri de iarnă. Testările au avut loc la poligonul Good Year în Finlanda de nord.

Probabil cunoaştem cu toţii pe cineva care este convins că maşina sa, având tracţiune integrală este capabilă să meargă oriunde şi în orice condiţii şi nu neapărat are nevoie de pneuri de iarnă. Iată că testul comparativ din filmuleţul de mai jos ne arată cât de mare este diferenţa dintre pneurile de iarnă şi cele de vară, în condiţii de gheaţă şi zăpadă.
Au fost supuse testărilor două versiuni BMW X1, prima cu sistem de tracţiune integrală fiind echipată cu pneuri de vară, marca Good Year Eagle F1 Asymmetric 3, a doua fiind versiunea cu tracţiune pe faţă având îmbrăcate pneuri de iarnă, Good Year UltraGrip Performance.

Vă îndemnăm să priviţi acest filmuleţ de 10 minute, pentru a vedea cât de important este să aveţi un set de pneuri corespunzător anotimpului, indiferent de tipul de tracţiune de care dispune automobilul Dumneavoastă.

Vizionare plăcută!
0
3,967
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!