Un exemplar unical a modelului Mercedes-Benz SLR McLaren, la un preţ de 1 000 000 de dolari!

Mercedes-Benz Sport Leicht Rennsport (SLR) McLaren a fost, fără îndoială, una dintre cele mai tari supercar-uri a deceniului precedent.
Modelul a fost construit în urma unei colaborari între Mercedes-Benz și McLaren. McLaren SLR a fost produs timp de aproximativ șapte ani și era oferit în versiuni Coupe, roadster și multe alte ediţii limitate.

Pentru cei mai pretenţioşi clienţi, în 2006, cele două companii au lansat o ediție specială numită 722, cu un motor mai puternic, jante din aliaj de 19 inchi și o suspensie modificată. Un an mai târziu, varianta Roadster a ediţiei 722 a fost dezvăluită, iar în decembrie 2010, aproximativ un an după ce producția SLR a fost întreruptă, McLaren Special Operations a introdus o versiune limitată, SLR McLaren Edition care a fost produsă în doar 25 de exemplare.
Din aceste 25 de exemple, doar șase erau decapotabile. Exemplarul expus pentru vânzare este unul unical, din seria limitată, care beneficiază de un număr de upgrade-uri mecanice și cosmetice comparativ cu celelalte cinci exemplare.

Upgrade-urile includ o culoare unicală, McLaren Orange, combinată cu nuanţe negre, precum și o putere a motorului mărită cu 100 CP, datorită software-ului modernizat și a intercooler-elor mai performante, precum și unui sistem de eşapament construit de McLaren.
0
6,773
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!