Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volkswagen Group planifică să transfere producţia modelului Passat la una din uzinile Skoda!

15 Noiembrie 2018 - 14:30
Ion Pantea
Volkswagen Group planifică să transfere producția modelului Passat la una din uzinile Skoda din Republica Cehă, în cadrul unei lărgiri a uzinelor din Emden şi Hannover pentru a acomoda ulterior producţia mașinilor electrice, a anunţat într-un raport de presă revista Handelsblatt.
Uzina din Kvasiny, în Cehia, unde la moment este asamblat modelul Skoda Superb este unul din presupusele locuri unde va fi asamblat în viitor şi modelul Passat. La moment modelul Passat şi Arteon sunt asamblate la uzina din Emden, Germania.

Vânzările în Europa a modelului Passat au scăzut recent cu 5,6%, fiind afectate de scăderea cererii la motoarele diesel şi preferinţele consumatorilor care optează tot mai des pentru maşinile din segmentul SUV.
Volkswagen Group intenționează să adapteze uzinile din Emden și Hannover pentru producţia maşinilor electrice aderând la uzina din Zwickau pentru a crea cea mai mare rețea de producție de maşini electrice din Europa.

Volkswagen a declarat miercuri, că producția modelelor asamblate în prezent la Emden și Hannover va fi transferată pas cu pas către alte fabrici ale concernului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter