Aviar Motors: Un startup rusesc care intenţionează să construiască un Mustang electric cu 840 CP!

Proiectul unui Mustang electric construit de la zero de o companie rusească Aviar Motors, poartă numele Aviar R67 şi vine să demonstreze ceva cifre absolut incredibile.
Caroseria conceptului va fi construită din fibră de carbon, având un design retro, inspirat de modelul Ford Mustang fastback din 1967, în timp ce luminile LED din faţă şi spate, mânerele uşilor retractabile electric şi jantele de 20 de inch redau ideea că nu este un Mustang simplu deloc.

La interior conceptul are asemănări cu modelele Tesla, în partea centrală a panoului de bord amplasându-se un ecran al sistemului multimedia de 17 inch, alături de astfel de comodităţi ai secolului 21 cum ar fi, acoperiş panoramic, scaune cu încălzire şi lumină ambientală.
Aviar R67 va fi propulsat de două motoare electrice amplasate pe fiecare din axe, care vor fi capabile de 840 CP şi 966 Nm de cuplu, transmis la toate patru roti. Accelerarea 0-100 km/h promite să dureze doar 2,2 secunde în timp ce viteza maximă va fi limitată electronic la 250 km/h. Fiind dotat cu un set de baterii de 100 kWh, Aviar R67 va oferi o autonomie de 507 kilometri.
Cei de la Aviar declară că R67 va fi primul muscle-car electric, fiind dotat cu un sistem audio extern care va simula sunetele de eşapament al legendarului Shelby GT500.
0
1,748
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!