BRABUS îşi aplică magia asupra noului Mercedes-Benz A-Class! Rezultatul ne impresionează!

Noul Mercedes-Benz A-Class a primit o serie de modificări de la atelierul BRABUS. La exterior compacta se laudă cu bumper-ul din faţă cu elemente aerodinamice distincte, eleronul din spate şi difuzorul posterior care joacă un rol nu doar decorativ, dar şi funcţional oferind stabilitate maşinii la viteză mare.
La fel, pentru o ţinută de drum mai bună BRABUS oferă un set de jante individuale la alegere, cu dimensiuni de 17,18,19 şi chiar 20 de inch!

Interiorul de asemenea nu a rămas lipsit de atenţie, fiind personalizat cu materiale din piele şi alcantara, logo-urile BRABUS pe pedalele din aluminiu, inserţiile pragurilor şi covoraşele de calitate superioară venind să ofere clienţilor săi o senzaţie fermă, că maşina îşi merită toţi banii!
La compartimentul performanţă, noul A-Class primeşte un upgrade electronic numit BRABUS PowerXtra care măreşte puterea benzinarului turboaspirat în patru cilindri până 270 CP, o creştere de 46 CP comparativ cu versiunea standard A 250.

Cuplu maxim a crescut la fel de la 350 la 430 Nm. Accelerează mezinul de la BRABUS până la prima sută în doar 5,9 secunde şi are o viteză maximă limitată la 250 km/h.
Pachetul de performanţă BRABUS PowerXtra este la moment disponibil doar pentru versiunile pe benzină A 250, cu tracţiune pe faţă sau integrală 4MATIC. De asemenea BRABUS lucrează şi la un pachet de performanţă pentru versiunile A-Class cu motoare diesel.
0
393
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!