Cui i-a venit în cap să instaleze într-o Mazda MX-5 din 1992 un V8 de 6.7 litri?

Un exemplu de nebunie curate a fost scos în vânzare într-un orăşel american din statul Carolina de Nord. La exterior este o Mazda MX-5 din 1992 aproape obişnuită, însă sub capotă se ascunde un benzinar V8 împrumutat de la Ford Mustang.
Iniţial motorul Mustang-ului avea o capacitate de 5.0 litri, după care stăpânul MX-5-ului a hotărât că nu e destul şi a mărit capacitatea până la 6.7 litri! Modificărule nu s-au limitat numai la motor, micuţa MX-5 primind un rezervor de combustibil pentru curse, eşapament cu valve ajustabile şi o axă din spate rigidă, împrumutată de la acelaşi Ford Mustang.

Nu cunoaştem câţi cai putere dezvoltă motorul, însă probabil nici nu contează considerând că Monster Miata, cum a poreclit-o stăpânul este capabilă să zboare distanţa de 400 de metri în puţin peste 11 secunde.
Spre exemplu Dodge Challenger SRT Hellcat cu ai săi 700 CP sub capotă demonstrează un timp similar la distanţa de 400 de metri. Preţul unei asemenea nebunii este de 20,000 de dolari şi nu putem să decidem dacă e mult sau puţin, cel mai curios este să vedem omul care va avea curajul să urce la volanul unui asemenea exemplar.
0
372
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!