Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cui i-a venit în cap să instaleze într-o Mazda MX-5 din 1992 un V8 de 6.7 litri?

27 Decembrie 2018 - 16:15
Ion Pantea
Un exemplu de nebunie curate a fost scos în vânzare într-un orăşel american din statul Carolina de Nord. La exterior este o Mazda MX-5 din 1992 aproape obişnuită, însă sub capotă se ascunde un benzinar V8 împrumutat de la Ford Mustang.
Iniţial motorul Mustang-ului avea o capacitate de 5.0 litri, după care stăpânul MX-5-ului a hotărât că nu e destul şi a mărit capacitatea până la 6.7 litri! Modificărule nu s-au limitat numai la motor, micuţa MX-5 primind un rezervor de combustibil pentru curse, eşapament cu valve ajustabile şi o axă din spate rigidă, împrumutată de la acelaşi Ford Mustang.

Nu cunoaştem câţi cai putere dezvoltă motorul, însă probabil nici nu contează considerând că Monster Miata, cum a poreclit-o stăpânul este capabilă să zboare distanţa de 400 de metri în puţin peste 11 secunde.
Spre exemplu Dodge Challenger SRT Hellcat cu ai săi 700 CP sub capotă demonstrează un timp similar la distanţa de 400 de metri. Preţul unei asemenea nebunii este de 20,000 de dolari şi nu putem să decidem dacă e mult sau puţin, cel mai curios este să vedem omul care va avea curajul să urce la volanul unui asemenea exemplar.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter