De crăciun la Bruneck: Încă o expediţie organizată de Lamborghini cu mai multe SUV-uri Urus şi bătrânul LM002!

Bruneck este un orăşel turistic amplasat în nord-estul Italiei, lângă graniţă cu Austria. Anume această destinaţie au ales-o cei de la Lamborghini, mergând acolo într-o tură de aproximativ 750 kilometri la volanul câtorva modele Urus, fiind acompaniaţi de cea mai extravagantă utilitară a anilor 1990, Lamborghini LM002.
Străzile înguste din centrul oraşului au întâmpinat convoiul cu vitrinele sale luminoase, decorate pentru crăciun, oferind un fundal magic pentru maşini. Proprietarii unei brutării din oraş chiar au copt şi nişte biscuiţi în forma celor două SUV-uri de performanţă, Urus şi predecesorul său LM002.

Exemplarul de colecţie, Lamborghini LM002 negru, este deţinut de Lamborghini, cu numărul caroseriei 12231, a fost construit în 1990 și livrat la dealerul Mediterranea din Nisa (Franța) pentru a fi colectat de către primul său proprietar, rezident al orașului Monte Carlo.
Ulterior, a fost redobândit de Automobili Lamborghini, ulterior suferind o restaurare completă de către Polo Storico. Lucrările de restaurare au început în 2016 și au fost finisate în 2017, caroseria, interiorul şi partea mecanică fiind restaurate complet.
0
2,078
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!