(VIDEO) Drag Race: Kia Stinger GT S vs Tesla model S 75D

Cei de la Top Gear au organizat un drag race extrem de curios, punând la încercare doi reprezentanţi a două lumi diferite.
Kia Stinger GT S este un rival direct pentru asemenea modele ca Audi A7, Volkswagen Arteon şi Tesla Model S. Cifrele de performanţă ai ambilor competitori sunt foarte asemănătoare, fiecare din ei având avantaje unul faţă de altul. Tesla Model S este vândută pe piaţă din 2012, în timp ce modelul Stinger de la Kia este unul lansat recent, în 2017.

Dotat cu motoare electrice şi tracţiune integrală, Tesla are la balanţă echivalentul a 367 CP în timp ce benzinarul V6 de la Kia dezvoltă 370 CP care sânt transmişi la axa din spate. Când ajunge treaba la cuplu maxim produs, Tesla este câştigătoare fără îndoială, cu ai săi 660 Nm împotriva la cei 497 Nm produşi de Kia.
Pe de o altă parte, în ciuda faptului că Tesla câştigă puţin la compartimentul tracţiune şi performanţă, Stinger mai are un Joker în mânecă, fiind cu aproape 200 kg mai uşor decât creatura lui Musk, deci, lupta promite să fie crâncenă!
0
1,828
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!