Imagini cu viitoarea generaţie Land Rover Defender îmbrăcat în camuflaj. Utilitara trece printr-o serie de testări off-road înainte de prezentarea din 2019!

Cei de la Land Rover au oferi recent o serie de imagini cu viitoarea generaţie Land Rover Defender testată dur pe off-road, undeva prin Statele Unite ale Americii.
Din imagini putem vedea că noul Defender a păstrat arhitectura pătrată a caroseriei şi capacităţile sale legendare pe off-road. De asemenea exemplarul din imagini ne dezvăluie şi câteva detalii despre dotările maşinii, cei mai atenţi dintre voi probabil au observat acoperişul panoramic sau, de ce nu, chiar şi unul cu panele detaşabile, similar cu cel al fratelui său american Jeep Wrangler.
Al doilea detaliu este garda la sol extrem de mare pe una din imagini, fapt care, fără îndoială ne dezvăluie că maşina mai are şi o suspensie pneumatică în lista sa de opţiuni. Noua generaţie Land Rover Defender va fi cu siguranţă una extrem de impresionantă şi urmează să fie prezentată în 2019, startul producerii fiind stabilit pentru anul 2020.
0
2,155
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!