Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Moldova: Renault lansează primul vehicul comercial 100% electric, Kangoo ZE. Cât costă acesta?

Nici o zi fără veşti bune pe tărâmul dezvoltării electromobilităţii în Moldova. Renault anunţă lansarea primului vehicul comercial 100% electric în ţara noastră: Kangoo ZE.
Acesta şi-a făcut apariţia în versiunea Kangoo ZE 33 Confort, care e echipată cu o baterie electrică de 33 kWh capacitate. Autonomia declarată a acestuia, în regim NEDC, este de 270 km, iar cea din viaţa reală ar fi de 200 km. Chiar şi în cele mai dure condiţii de exploatare, Kangoo ZE promite o autonomie minimă de 120 km. Timpul de încărcare la o priză de 230 V de capacitate mai mare (7 kW) constituie 6 ore.
Renault Kangoo ZE 33 poate atinge o viteză maximă limitată electronic la 130 km/h. Acesta e propulsat de un electromotor de 60 CP şi 225 Nm, asigurând un volum de încărcare de 3 metri cubi şi o sarcină utilă de transportare de 625 kg. Ca orice automobil electric, costurile lui de întreţinere sunt mult mai mici datorită lipsei de cheltuieli pentru schimburile de ulei şi alţi lubrifianţi, nenecesari la un motor electric. Ce spuneţi, este Renault Kangoo ZE un cărăuş perfect pentru transporturi comerciale?
Ah, da, am uitat să menţionăm şi preţul. În Moldova, un Kangoo ZE precum cel adus în premieră la Chişinău costă 34,300 euro inclusiv dotările opţionale, inclusiv TVA, dar este oferit la un preţ special de lansare de 32,600 euro. Fireşte, eventualele companii care ar putea ţinti acest model sunt încurajate să analizeze şi programele de leasing, întrucât acolo se deduce foarte uşor economia făcută şi datorită costurilor mai mic de mentenanţă şi consum. De asemenea, Renault Moldova e gata să vă furnizeze şi prizele electrice corespunzătoare, de înaltă capacitate, pentru a fi instalate la locurile potrivite din sediile sau garajele companiilor cumpărătoare.
Cereţi-le informaţie suplimentară celor de la Renault Moldova, ei vor fi bucuroşi să vă asiste la numărul de telefon 022-205-888 sau direct în showroom-ul lor de pe str. Petricani 17, din Chişinău. Cert este că acesta e încă unul din paşii grandioşi în calea dezvoltării mobilităţii electrice în Moldova, acum şi în segmentul automobilelor comerciale!
0
705
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!