NIO ES6: Un SUV electric din China propus să facă concurenţă viitorului BMW iX3!

NIO este o echipă chineză din Formula E fiind în acelaşi timp şi o companie startup producătoare de electromobile, au prezentat recent noul SUV 100% electric care are denumirea NIO ES6.
Din declaraţiile oficialilor, noul SUV compact are ca scop să facă concurenţă viitorului BMW iX3, care urmează să fie lansat în 2020. Dotat cu două motoare electrice, capabile împreună de 536 CP şi 725 Nm de cuplu, permit noului ES6 să accelereze până la prima sută în doar 4,7 secunde, viteza maximă fiind limitată la 200 km/h.

Dotat cu un set de baterii cu o capacitate de 84 kWh, chinezul promite o autonomie de aproximativ 500 kilometri. Caroseria crossover-ului este alcătuită din aluminiu şi fibră de carbon, iar printre lista de opţiuni este oferită şi o suspensie pneumatică.
La interior, modelul ES6 este dotat cu un ecran al instrumentelor de bord digital, un sistem infotainment cu ecran de 11,3 inch, volan sport și sistemul de inteligență artificială NOMI, care controlează o gamă largă de funcții ale mașinii, cum ar fi radio, închiderea şi deschiderea uşilor, sistemul de navigare și ștergătoarele de parbriz.

NIO ES6 este deja în vânzare pe piaţa chineză şi are un preţ cuprins între 52 şi 56 mii de dolar, în dependenţă de dotările selectate.
0
2,128
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!