Noul Mercedes-Benz A 35 AMG. Cea mai accesibilă versiune din Affalterbach!

Versiunea A 35 AMG a compactei de la Daimler a fost prezentată recent. A 35 AMG vine să facă concurenţă rivalilor săi Audi S3 şi Volkswagen Golf R.
Noul A 35 AMG se laudă cu o suspensie ajustabilă care a devenit mai rigidă în partea din faţă, axa din spate fiind conectată rigid cu caroseria, printr-un sistem cu patru braţuri amplasându-se pe un cadru aparte, oferind o ţinută de drum mai fermă, în special la viteză mare.

Sistemul de frânare a primit etriere cu patru cilindri la axa din faţă şi discuri cu perforaţie de un diametru de 350 mm şi 330 mm în spate respectiv. Şoferii vor avea de ales din cele patru regimuri de condus, unul din ele fiind nou pentru model.

Se numeşte Slippery mode, regimul în care cutia de viteze schimbă rapoartele mai devreme, motorul oferind o rază de cuplu mai dreaptă, regimul fiind adaptat pentru condiţiile de drum alunecos. În cel mi agresiv regim, Sport Plus maşina este gata de luptă, cu sistemul de eşapament setat să fie cât mai gălăgios, amortizoarele cât mai rigide şi feedback-ul de la volan fiind foarte pronunţat.
La interior ca parte a sistemului multimedia MBUX, noul A 35 AMG oferă un pachet opţional pentru iubitorii de pistă, numi Track Pace. Acest pachet oferă şoferului o informaţie alcătuită din 80 de parametri printre care accelerarea 0-100km/h, decelerarea 100-0 km/h, timpul de parcurgere a traseului de curse, etc.
La exterior noul A 35 AMG poate fi dotat optional cu un pachet aerodinamic care include un splitter din faţă mărit, aripi aerodinamice laterale şi un eleron în partea din spate. Benzinarul de 2,0 litri turboaspirat se laudă cu 301 CP şi 400 Nm de cuplu.

Puterea motorului este transmisă prin intermediul cutiei în şapte trepte cu două ambreiaje şi un sistem de tracţiune integrală, care vine în standard. Accelerează până la prima sută mezinul A 35 AMG în doar 4,7 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la 250 km/h.
0
1,551
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!