Noul Porsche 911 inspiră opere de artă!

Pictorul elvețian Irene Kung a creat o colecție de imagini portretizând noul Porsche 911 într-o ediție contemporană, în timp ce fotograful și regizorul olandez Anton Corbijn a pus, de asemenea, noul 911 în lumina reflectoarelor.
Lucrările lui Irene Kung vor fi disponibile online și în circa 37 de magazine din întreaga lume începând cu februarie 2019, prin intermediul galeriei LUMAS, într-o ediţie limitată, semnată de mână. Portretele descriu peisaje și orașe, cu silueta noului 911 încorporată în ele, astfel încât cei care le privesc să perceapă sport-car-ul doar la a doua privire.
Anton Corbijn, cunoscut pentru portretele lui Mick Jagger și David Bowie, a pictat exteriorul lui 911 cu date și declarații tehnice, făcând modelul 911, din spusele lui "cu adevărat el însuşi".

Fotografiile mașinii au fost produse folosind gamele de culori alb-negru pentru care Corbijn este atât de bine cunoscut. Acestea vor fi publicate în "Artbook 992" - o carte dedicată noului model Porsche 911, cu imagini în format mare, care vor fi disponibile în centrele Porsche de la începutul anului 2019.
0
2,051
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!