Porsche 718 T: Versiunea puristă al lui Cayman şi Boxter!

Porsche a lansat versiunea T pentru modelele Cayman şi Boxter. Abreviatura T înseamnă Touring în clasamentul maşinilor de performanţă de la Porsche.
Cayman şi Boxter în versiunea T sânt dotate în standard cu un propulsor turboaspirat de 2,0 litri, în patru cilindri acompaniat de o cutie manuală în 6 rapoarte. Motorul dezvoltă o putere de 300 CP şi 380 Nm de cuplu.

Versiunea T presupune o reducere a greutăţii, ambele modele cântărind doar 1350 kg (1380 kg cu cutia PDK), o suspensie mai joasă cu 20 mm şi diferenţial blocabil pe axa din spate. Pachetul Sport Chrono de asemenea este inclus în standard, cu regimurile Sport şi Sport Plus care pot fi activate folosind comenzile amplasate pe volan.
Pentru a reduce greutatea, versiunea T al lui Cayman şi Boxter a fost lipsită de sistemul infotainment, în locul lui amplasându-se un compartiment pentru depozitare, însă clienţii pot opta pentru el ca opţiune fără cost adăugător.

La exterior versiunea 718 T este distinctă prin jantele de 20 inch vopsite în nuanţa titanium grey şi ţevele de eşapament duble cu finisaj cromat. Versiunea T al lui Cayman şi Boxter accelerează până la prima sută în 5,5 secunde având o viteză maximă de 275 km/h.
0
1,840
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!