Proiectul de mobilitate comună al Daimler şi BMW Group a fost aprobat de autorităţi

În urma aprobării din partea autorităților antitrust, BMW Group și Daimler AG vor face următorii paşi în dezvoltarea proiectului comun pentru mobilitate, care este deținut, în măsură egală, de cei doi giganţi ai lumii auto.
Proiectul comun va avea ca scop "libertatea personală a clienților în domeniul mobilității urbane", prin intermediul unui ecosistem conectat, care combină în sine serviciile de Car Sharing, Ride Hailing, parcări şi staţii de încărcare pentru electromobile şi multe alte servicii.

Acum, când proiectul a fost aprobat, cei doi producători auto vor încerca să închidă tranzacția până la 31 ianuarie 2019 și vor prezenta pașii următori al proiectului de mobilitate, în primul trimestru al anului viitor.
Serviciile de mobilitate vor fi unite într-o aplicaţie comună, unde utilizatorii vor putea alege cu ce doresc să meargă, fie să ia un taxi sau o maşină în chirie, sau chiar o bicicletă. Unul din principalele scopuri ale proiectului este eliberarea oraşelor mari de aglomeraţii de maşini şi fluidizarea traficului în ele.
0
1,397
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!