(VIDEO) Retrospectivă: Priveşte un Ferrari F40 care bate recorduri de viteză pe drumurile din Japonia anilor 1990!

În ziua de astăzi o viteză de peste 300 km/h este impresionantă, însă nu ne şochează, fiind uşor atinsă de astfel de modele ca Audi RS sau Mercedes AMG, pe autobahn-urile germane.
Iar dacă privim înapoi, la începutul anilor 1990, când iarba era mai verde iar cerul mai albastru, pe timpurile când Ferrari F40 şi Lamborghini Diablo erau boliduri adevărate pe drumurile publice şi arătau performanţe de neatins pentru Mercedes, BMW sau Audi pe timpul acela. Eroul clipuleţului de mai jos este proprietarul unui Ferrari F40 care străbate autostrăzile din Japonia la o viteză de până la 320 km/h.

Atunci, pe timpurile când nu existau încă reţele de socializare, protagonistul videoclip-ului a hotărât să-şi imortalizeze isprava înregistrând mai multe copii ale clip-ului pe casete video VHS, răspândindu-le prin toată Japonia. Vrem să menţionăm că limita de viteză pe autostrăzile din Japonia anilor 1990 era de doar 100 km/h, ceea ce înseamnă că eroul nostru zbura cu o viteză de trei ori mai mare decât cea admisă de lege.
Produs între anii 1987 şi 1992, lumina zilei au văzut doar 1,311 de exemplare Ferrari F40, fiind dotat cu un V8 twin-turbo de 2,9 litri capabil de o putere de 477 CP la doar 1,100 kilograme de greutate şi absolut nici un sistem de stabilizare.
0
1,767
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!