Tesla Model 3 vine să se lanseze în Europa!

Noul Tesla Model 3 vine să fie lansat în Europa, punând presiune asupra modelelor premium germane, urmând modelul Tesla model S care a întrecut vânzările lui Mercedes-Benz S-Class.
Noul Tesla Model 3 se aşteaptă să fie vândut la un preţ de 63,000 euro pentru versiunea cu autonomie extinsă. Modelul 3 ar putea atrage clienții care optează pentru sedan-uri premium de dimensiuni medii, care doresc să treacă la o mașină electrică de la un vehicul cu propulsie pe benzină sau diesel.

Vânzările versiunilor de top a modelelor BMW Seria 3 şi Mercedes-Benz C-Class ar putea fi afectate. Noul Tesla Model 3 ar putea face concurenţă modelelor europene Jaguar I-Pace şi Audi e-tron. Tesla Model S a înregistrat vânzări record în Europa, arătând în primele 10 luni o cifră de 13,209 de unităţi vândute, urmată de modelul Mercedes-Benz S-Class cu 12,688 de unităţi.
Pe locul trei s-a amplasat modelul BMW Seria 7 cu 8,221 de unităţi vândute şi locul patru este ocupat de Audi A8 cu 4,854 de unităţi. Tesla de asemenea a vândut un număr de 8,801 de unităţi a SUV-ului Model X în Europa, fiind urmat de viitoarea lansarea a fratelui său mai mic Tesla Model Y, în anul 2019.
0
1,886
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!