Top 5 cele mai extravagante tapiserii în istoria Porsche!

Un asemenea producător ca Porsche în ai săi 70 de ani de istorie, cu siguranţă are ceva modele de tapiserii curioase de arătat.
Top 5 începe cu interiorul modelului Porsche 928 S din 1983, reprezentat de dungile roșii și albe ale tapiseriei din piele aplicate pe scaunele cu semnătura brodată pe tetiere. Culoarea burgundy red continuă să arate excelent chiar și după trei decenii şi jumate de uzură.

Unul din cele mai extravagante, dar şi favoritul nostru este numărul 3 unde tapiseria interiorului din culori roșu și albastru tartan inspiră un stil retro acestui Porsche 911 Turbo poreclit "Louise", în cinstea fiicei lui Ferdinand Porsche, Louise Piech.
Cei care au un ochi antrenat la detalii vor observa că dungile cu inscripţii Porsche pe părţile laterale a caroseriei au grafică care imită aspectul tartan al interiorului.

Cu siguranţă toate tapiseriile din listă îşi merită locul său în istorie, fiind la timpul său cele mai extravagante şi moderne, însă noi am ales favoritul cu numărul 3, vă invităm să urmăriţi clipuleţul de mai jos şi să faceţi şi voi alegerea!
0
2,175
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!