Ultimele 10 Gelandewagen clasice la pătrat de la BRABUS!

Cei de la BRABUS au anunţat recent o ediţie limitată la 10 exemplare a monstruosului G-Class 4x4², numită BRABUS 700 4x4².
Ediţia limitată va beneficia de o gamă de culori individuală, alcătuită din combinaţii alb şi negru în timp ce capacităţile off-road ale utilitarei au fost mărite după ce BRABUS a instalat în ea axe de tip portal în faţă şi spate şi o suspensie ajustabilă care oferă o gardă la sol de până la 60 de centimetri! Motorul la fel nu a rămas fără atenţie, puterea lui fiind mărită până la 700 CP şi 960 Nm de cuplu, datorită turbo-compresoarelor noi cu presiune mărită.

În ciuda faptului că cântăreşte ca o mănăstire şi are roţi de tip offroad cu o mărime de 22 inch pe faţă şi spate, accelerează până la prima sută acest BRABUS în doar 5 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la 210 km/h.
Dacă vă întrebaţi ce consum ar avea un asemenea exemplar, vă spunem că în regim urban ar lua cam 19 litri la sută, în timp ce în afara oraşului consumul consumul ajunge la aproximativ 12 litri la sută. Preţul de start al lui BRABUS 700 4x4² este de 209,000 de euro.

Vă invităm să urmăriţi şi test-drive-ul nostru de mai devreme al lui BRABUS G 500 4x4², unde veţi putea savura cu lux de amănunte emoţiile de la condus şi multe alte detalii curioase despre această bijuterie pe patru roţi.
0
2,085
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!