Un hibrid din Ford Mustang şi Lamborghini Gallardo. Se numeşte Tractorri şi a fost scos recent la licitaţie!

Un proiect extrem de ciudat şi unical a fost creat acum zece ani în urmă, însă reuşeşte să şocheze prin exteriorul şi ciudăţenia sa şi în ziua de azi.
Proiectul este în esenţă un hibrid dintr-un Ford Mustang din anul 2007 şi un Lamborghini Gallardo. Nu este însă doar un body-kit de Mustang instalat deasupra şasiului unui Gallardo, ci este de fapt invers, motorul şi cutia, suspensia şi interiorul lui Gallardo sânt practic încorporate în caroseria unui Ford Mustang.

Motorul V10 de 5,0 litri şi cutia automată în 6 trepte al super-car-ului italian sânt amplasate în locul, unde mai devreme se aflau scaunele din spate şi portbagajul Mustang-ului, în timp ce panoul de bord a fost extras şi tăiat pentru a fi instalat la locul său în Mustang. Stăpânul maşinii declară că l-a costat mai mult de 700 000 de dolari să realizeze acest proiect în metal.
Maşina are numele Tractorri, făcând aluzie la începutul lui Ferruccio Lamborghini ca constructor de tractoare. Maşina are parcurs puţin peste 4,000 de kilometri şi a fost scoasă la licitaţie recent, făcându-ne foarte curioşi de faptul cine va fi următorul stăpân, considerând costul maşinii menţionat mai sus.
0
417
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!