Unul din cele 210 exemplare Ferrari LaFerrari Aperta se aşteaptă să fie vândut la licitaţie cu cel puţin 5.7 milioane de euro!

Un exemplar al modelului Ferrari LaFerrari Aperta produs în cantitate de 210 unităţi va fi scos la licitaţie de cei de la RM Sotheby’s în data de 17 ianuarie 2019.
Bolidul decapotabil se aşteaptă să fie vândut la un preţ cuprins între 5,7 şi 7,5 milioane de euro. Încă în anul 2016, când versiunea Ferrari LaFerrari Aperta a fost prezentată la salonul auto de la Paris, preţul unui asemenea exemplar începea cu la 3,5 milioane de euro, reuşind să crească în valoare practic dublu, în doar 3 ani. Decapotabila dispune de un benzinar V12 aspirat natural, care împreună cu un motor electric dezvoltă 963 CP şi 900 Nm de cuplu.
Maşina are lucrările de service efectuate recent şi se vinde în pachet cu a doua cheie, husă pentru maşină şi manualul de utilizare. Exemplarul are la bord 2,400 kilometri parcurşi şi este probabil, una din cele mai scumpe maşini rulate scoase vreodată la licitaţie.
0
309
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!