VIDEO REPORT: Moldova Hybrid Electro Maraton. Experienţele primului maraton cu automobile electrice şi hibride din ţara noastră!

A fost prima expediţie autohtonă care a adunat la un loc automobile electrice, hibride şi plug-in hibride, pentru a le încerca pe viu, în condiţiile ţării noastre, şi a demonstra că despre aceste automobile deja trebuie să vorbim la timpul prezent, nu la viitor.
A fost expediţie motivată de interesul vostru major, dragi cititori, care pe parcursul ultimelor 12 luni aţi accesat cu interes fenomenal, mult mai mare, toate subiectele motorizărilor electrice şi hibride. Acest interes ne-a făcut să înţelegem: în percepţia publicului nostru din Moldova se petrece o schimbare radicală. Chiar dacă ea se manifestă deocamdată mai mult în segmentul maşinilor mai accesibile la mâna a doua, trendul este deja unul imens. Iar Moldova Hybrid Electro Maraton a venit să unească aceste tendinţe într-o popularizare şi mai intensă a noilor tipuri de propulsie ecologice şi eficiente. Şi am vrut să cuprindem deopotrivă maşini noi şi performante, de rând cu cele mult mai accesibile, disponibile la mâna a doua. Ba mai mult, a fost şi prima expediţie în care am invitat şi am avut alături de noi unul dintre voi, cititorii noştri, care a venit cu maşina sa hibrid şi a fost parte a marii aventuri!

Iar acum a venit timpul să vă arătăm într-un reportaj video sumar cum a fost toată această aventură şi experienţă nouă pentru Moldova! Vă invităm, deci, să-l vedeţi mai jos, cu promisiunea că acest maraton va avea o continuare logică şi mai interesantă în 2019!
Până atunci, le spunem un imens mulţumesc tuturor celor care au crezut în această idee ambiţioasă şi alături de care am fost împreună în realizarea ei! Şi, fireşte, vă spunem un mare mulţumesc vouă, prieteni, publicului nostru, care aţi urmărit acest maraton şi care ne sunteţi alături!

» Găsiţi aici toate relatările Moldova Hybrid Electro Maraton
0
3,797
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!