Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Începând cu anul viitor, reţeaua de staţii de încărcare Tesla va acoperi întreaga Europă, declară Elon Musk!

28 Decembrie 2018 - 14:20
Ion Pantea
Reţeaua de staţii de încărcare pentru automobilele Tesla s-a extins semnificativ în ultimii ani, însă câteva ţări din Europa mai au încă prea puţine staţii pentru a putea acoperi cererea proprietarilor de maşini Tesla.
Omul de afaceri şi CEO al companiei Tesla, Elon Musk a declarat că începând cu anul viitor reţeaua de staţii de încărcare Tesla va acoperi teritoriul bătrânului continent, inclusiv partea Europei de Est. ‘’Reţeaua se va extinde din Irlanda spre Kiev, din Norvegia spre Turcia’’, a declarat recent într-o postare pe Twitter Elon Musk.

Deși există câteva stații de încărcare Tesla împrăștiate în Europa de Est, Ucraina nu are nici una, însă două sunt programate să se deschidă în viitorul apropiat. Situația este similară şi în Turcia, dar Tesla pare să aibă planuri pentru cel puțin nouă staţii de încărcare care se vor situa în jurul oraşului Eskişehir.
Compania Tesla de asemenea planifică să mărească numărul de staţiuni de încărcare în asemenea ţări cum ar fi: Franţa, Belgia, Danemarca, Polonia şi Olanda. România la fel va primi în curând câte o staţie în oraşele: Bucureşti, Brăila şi Craiova. Excepţia o fac doar Belarus şi Moldova care deocamdată nu fac parte din planul de extindere a staţiilor de încărcare Tesla.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter