Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW Individual M850i Night Sky: Te face să vezi stelele!

4 Ianuarie 2019 - 09:20
Ion Pantea
Diviziunea Individual a companiei BMW şi-a arătat posibilităţile sale exorbitante cu această versiune Night Sky a Coupe-ului BMW Seria 8.
Prezentată în timpul unei ploi de meteoriţi care a avut loc în noaptea din 3 spre 4 ianuarie 2019, această versiune cosmică a Coupe-ului dispune de elemente incrustate cu bucăţi de meteoriţi adevăraţi în tapiseria interiorului. Incrustările se răspândesc pe placa consolei centrale, butonul de pornire/oprire a motorului, mânerul schimbătorului de viteze şi joystick-ul sistemului iDrive. De asemenea, un element foarte captivant îl constituie cotiera centrală cu iluminare LED implementată, care reprezintă uzorul unei constelaţii.
Tematica cosmică este continuată şi la exterior, unde capacele oglinzilor retrovizoare şi elementele aerodinamice laterale sânt finisate în acelaşi stil cu elementele din interior. Culoarea versiunii Night Sky este la fel de individuală ca interiorul, fiind un negru cu nuanţă adâncă, nemetalizată, continuat de o nuanţă San Marino Blue metallic în partea de jos a maşinii.
Ciudăţeniile nu se termină aici, noua versiune având şi un set de etriere de frânare imprimate la un 3D printer, care după declaraţiile celor de la BMW Individual sânt cu 30% mai uşoare decât cele instalate în standard.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (18 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter