CES 2019: Hyundai prezintă un concept pentru maşină cu picioare flexibile capabilă să parcurgă orice suprafaţă de teren!

Conceptul prezentat de Hyundai în cadrul expoziţiei Consumer Electronics Show 2019 din Las Vegas pare a fi rupt din filmele cu scenarii post-apocaliptice.
Conceptul poartă numele de Hyundai Elevate şi reprezintă în sine o maşină cu picioare flexibile care este capabilă să parcurgă orice suprafaţă de teren şi care ar putea fi folosită în viitor pentru misiuni de salvare în urma calamităţilor naturale sau alte dezastruri. Picioarele robotizate sunt dotate cu motoare elctrice individuale, având posibilitatea să se strângă după care maşina se mişcă în mod obişnuit, pe roţi.
Elevate este bazat pe o platformă electrică care permite utilizarea diferitor caroserii, în dependenţă de necesitate. Cei de la Hyundai au anunţat că Elevate va fi primul automobil din clasa UMV (Ultimate Mobility Vehicle) însă nu au dezvăluit dacă planifică să lanseze acest proiect în producţie în viitor.
0
350
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!