Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

CES 2019: Hyundai prezintă un concept pentru maşină cu picioare flexibile capabilă să parcurgă orice suprafaţă de teren!

9 Ianuarie 2019 - 13:45
Ion Pantea
Conceptul prezentat de Hyundai în cadrul expoziţiei Consumer Electronics Show 2019 din Las Vegas pare a fi rupt din filmele cu scenarii post-apocaliptice.
Conceptul poartă numele de Hyundai Elevate şi reprezintă în sine o maşină cu picioare flexibile care este capabilă să parcurgă orice suprafaţă de teren şi care ar putea fi folosită în viitor pentru misiuni de salvare în urma calamităţilor naturale sau alte dezastruri. Picioarele robotizate sunt dotate cu motoare elctrice individuale, având posibilitatea să se strângă după care maşina se mişcă în mod obişnuit, pe roţi.
Elevate este bazat pe o platformă electrică care permite utilizarea diferitor caroserii, în dependenţă de necesitate. Cei de la Hyundai au anunţat că Elevate va fi primul automobil din clasa UMV (Ultimate Mobility Vehicle) însă nu au dezvăluit dacă planifică să lanseze acest proiect în producţie în viitor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter