Chevrolet Corvette Final Edition: Versiunea specială dedicată pieţei europene

În timp ce lumea aşteaptă cu nerăbdare lansarea unei noi generaţii Chevrolet Corvette cu motorul în mijloc, versiunea Corvette C7 care este pe cale să ne spună adio a primit o serie specială, numită Final Edition, care va fi disponibilă doar pentru piaţa europeană.
Corvette C7 Final Edition este oferită doar în varianta Coupe cu versiunile Grand Sport sau Z06 disponibile. Gama de culori este limitată la Ceramic Matrix Gray şi Sebring Orange metallic. Exteriorul ediţiei finale este deosebit printr-un pachet aerodinamic care include elemente din fibră de carbon iar la compartimentul tehnic clienţii vor primi un sistem de frânare Brembo cu discuri din carbon-ceramică şi etriere de frânare vopsite în nuanţă gri lucios.

La interior Corvette C7 Final Edition va beneficia de scaune Competition Sport tapisate cu piele Nappa Black şi o mulţime de elemente din fibră de carbon.
Preţurile pentru Corvette Final Edition în Germania încep cu 116,500 de euro pentru varianta Grand Sport iar versiunea Z06 începe de la 139,500 de euro.
0
1,920
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!