Ferrari 812 Superfast modificat de Novitec. Oferă un sunet absolut incredibil!

Modelul Ferrari 812 Superfast primeşte un set de modificări speciale de la atelierul de tuning Novitec. Exteriorul supercar-ului este completat de un pachet aerodinamic din fibră de carbon, care a fost dezvoltat şi testat de Novitec special pentru acest model, într-un tunel aerodinamic.
De asemenea, coupe-ul italian a mai primit şi un set de jante forjate unicale, proiectate în parteneriat cu cei de la Vossen, care au o dimensiune de 21 inch la axa din faţă şi un diametru uriaş de 22 inch la axa din spate. Suspensia la fel, a fost coborâtă la pământ cu 35 mm pentru a îmbunătăţi centrul de greutate a maşinii.

La posterior, sistemul de eşapament cu ţevele care măsoară 110 mm, dezvoltat de Novitec, este cu 11 kilograme mai uşor decât cel instalat în standard şi oferă un suntet absolut extraordinar. Cei de la Novitec lucrează şi la un pachet de performanţă care va mări puterea supercar-ului, cifrele urmând să fie anunţate mai târziu.
Trebuie să menţionăm însă, că şi în standard modelul 812 Superfast oferă performanţe impunătoare, motorul V12 aspirat natural fiind capabil de 789 CP şi 718 Nm de cuplu. Accelerează până la prima sută coupe-ul italian în doar 2.9 secunde iar viteza maximă atinge tocmai 340 km/h.
0
1,658
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!