Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Gail Wise, femeia care a cumpărat primul Ford Mustang din istorie!

2 Ianuarie 2019 - 12:10
Ion Pantea
Înapoi în 1964 Gail avea 22 de ani şi îşi dorea cu disperare o maşină nouă. Tânăra a apelat la jutorul părinţilor săi pentru a obţine suma potrivită, după care au mers la un dealer Ford din Chicago pentru a alege noua maşină.
După ce a lăsat în trade-in vechea sa maşină, un Chevrolet din 1958, care a fost apreciat la un preţ de 400 de dolari, femeia a devenit stăpâna primului Ford Mustang din istorie, un exemplar decpotabil de culoare albastru deschis.

De fapt, dealerul Ford nu avea dreptul să vândă maşina, din motiv că modelul Mustang abia urma să fie prezentat oficial în următoarele două zile. Aşa, repede şi uşor se făceau afacerile pe timpurile anilor 1960 în America. Atunci în 1964, Gail şi părinţii ei au plătit pentru noul Mustang o sumă incredibilă de 3,347 de dolari şi 50 de cenţi.
Astăzi Gail are 76 de ani, iar Mustang-ul ei care a trecut între timp prin numeroase lucrări de restaurare şi o parcare în garaj care a durat 27 de ani, valorează după estimările unor expreţi 450 de mii de dolari.
Gail, soţul ei Tom şi Mustang-ul lor au fost invitaţi la evenimentul de aniversarea a 10 milioane de unităţi ale modelului Ford Mustang produse vreodată, care a avut loc anul acesta, unde din declaraţiile lui Gail, maşina lor a reuşit să atragă toată atenţia oamenilor, ea simţindu-se ca o vedetă adevărată la ai săi 76 de ani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter