(VIDEO) Iată cum lucrează regimul Wet Mode pe noul Porsche 911

Modelul Porsche 911 este recunoscut de-a lungul anilor nu doar pentru performanţele sale dar şi pentru manevrabilitatea sa excepţională. Noul 911 în generaţia 992 a reuşit să atingă un nivel nou la compartimentul stabilitate pe drumuri cu aderenţă redusă.
Este vorba de regimul Wet Mode care a debutat pe noul 911. Ce înseamnă acest regim şi cum lucrează? Wet Mode este un sistem de asistenţă pentru şofer, care poate fi activat accesând butonul de pe panoul central sau comutatorul rotativ situat pe volan, în cazul pachetului Sport Chrono. Sistemul are ca scop să ajute şoferul în condiţii de drum umed sau ploaie, adaptând sistemele de stabilizare, ABS, schimbările cutiei de viteze şi reacţia la pedala de accelerator pentru a spori stabilitatea maşinii la maxim.

În cazul în care vă aflaţi la volanul versiunii Carrera 4S, sistemul de tracţiune integrală transmite o mare parte a cuplului la axa din faţă, pentru a asigura o tracţiune mai bună cu drumul umed.
Aerodinamica maşinii se adaptează la fel, clapetele de aer din faţă se deschid iar spoiler-ul din spate se extinde în poziţia maximală pentru o aerodinamică optimală. Sistemul avertizează şoferul cu privire la riscul de acvaplanare, datorită senzorilor acustici instalaţi în arcurile roţilor din faţă, care detectează curenţii de apă puternici şi informează şoferul printr-un mesaj afişat pe panoul de instrumente.
0
1,843
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!